Hem

Källdalens samfällighetsförening

Tillsammans ansvarar vi för våra gemensamma ytor och anläggningar i vårt vackra Källdalen

Senaste nytt

  • Vårens städdag kommer gå av stapeln lördag 18 maj, med samling vid anslagstavlan klockan 09:00. Som vanligt avslutas dagen med fika hos Maggan. Eventuella allergier meddelas direkt till Maggan kalldalen@tlec.se.
  • Protokoll från de senaste styrelsemötena finns att läsa och ladda ner via denna länk
  • Under vårens städdag eldades rishögen som vanligt men då det var torrt i marken krävdes försiktighet. Efter eldningen avslutats hade någon lagt dit färska grenar utan att kontrollera att allt hade brunnit ut, vilket ledde till att det började brinna på nytt utan någon eldvakt närvarande. Det är absolut förbjudet att lägga på nytt ris i direkt anslutning till avslutad eldning! Stolpar med avspärrning kommer nu sättas upp då det inte är tillåtet att lägga på mer ris. Om detta inte respekteras är det risk att vi inte kan fortsätta med detta smidiga sätt att bli av med överskottet från våra trädgårdar.
  • Dokument från bildandet av gemensamhetsanläggningar och kartor över VA (vatten och avlopp) finns nu tillgängliga via denna länk
  • Uppdaterade medlemsförteckningar kan du hitta här.
  • Innan ni lämnar brännbart material på eldningsplatsen, kom ihåg att först uppdatera er om våra eldningsregler. Det som inte är tillåtet att eldas, (exempelvis tryckimpregnerat virke) får lämn på Heås återvinningscentral eller hantera i egen trädgårdskompost.
  • Protokoll från styrelsens senaste möten kan ses och laddas ned från sidan som nås via denna länk. Nästa möte är planerat till 22 maj.
  • Vi har startat en lista på sidan med diverse med kontaktuppgifter på hantverkare och andra tjänsteföretag som rekommenderas av Källdalens boende, se denna länk. Hör av er om ni har tips på företag som bör läggas till.


Viktig information om eldningsplatsen

Endast trädgårdsavfall i form av ris, kvistar och grenar får läggas på eldplatsen. Allt annat avfall hänvisas till egen trädgårdskompost eller återvinningscentralen Heås. För öppettider se Tjörns kommuns hemsida

Källdalen

Källdalen är ett vackert bostadsområde i Bleket, en liten ort belägen i sydvästra hörnet av ön Tjörn i Bohuslän.

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång